Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για την τρίτη σεζόν του Stranger Things

*
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το την τρίτη σεζόν του Stranger Things και το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ο νέος τόπος που διαδραματίζονται τα γεγονότα. Στο video που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια παρουσιάζεται το Starcourt, ένα νέο εμπορικό κέντρο στο Hawkins της Indiana. Επιπλέον ο Steve Harrington (Joe Keery) βρίσκει δουλεια στο Scoops Ahoy, ένα κατάστημα που πουλάει παγωτά και εκεί δουλεύει μαζί με τη Robin (Maya Hawke). Ακόμα στην τρίτη σεζόν του Stranger Things πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder ως Joyce Byers, David Harbour ως Chief Jim Hopper, Finn Wolfhard ως Mike Wheeler, Noah Schnapp ως Will Byers, Millie Bobby Brown ως Eleven, Caleb McLaughlin ως Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo ως Dustin Henderson, Cara Buono ως Karen Wheeler, Natalia Dyer ως Nancy Wheeler, Charlie Heaton ως Jonathan Byers, Joe Keery ως Steve Harrington, Dacre Montgomery ως Billy, Sadie Sink ως Max, Maya Thurman-Hawke ως Robin, Jake Busey ως Bruce, Francesca Reale ως Heather και Cary Elwes ως Mayor Kline. Δημιουργοί της σειράς είναι οι The Duffer Brothers, που είναι και αποκλειστικοί παράγωγοί αλλά και σκηνοθέτες, μαζί με τους Shawn Levy, Dan Cohen και Iain Patterson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*